Zonnepanelen voor uw bedrijf in een notendop

Subsidie

Maatwerk

Hoog rendement

Zonnepanelen zijn een goede investering voor uw bedrijf, omdat ten eerste subsidie beschikbaar is en ten tweede in sommige gevallen uw bedrijf gebruik kan maken van extra aftrekposten.

Bent u benieuwd wat zonnepanelen voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Zonnepanelen zijn een goede investering in uw bedrijf, omdat er subsidies beschikbaar zijn en u in sommige gevallen gebruik kunt maken van extra aftrekposten.

  Bespaar kosten met zakelijke zonnepanelen

  Verlaag uw energierekening met zonnepanelen. Zonnepanelen kunnen zorgen voor een flinke reductie van uw energierekening. Daarnaast draagt u bij aan een schoner en beter milieu. Bij Sunconnect ontzorgen wij u op alle vlakken bij de realisatie van zonnepanelen. Allereerst voeren wij een haalbaarheidsanalyse uit om te bepalen welke stappen genomen dienen te worden.

  Contact

  Onze taken:

  • Haalbaarheidsanalyse

  • SDE aanvraag

  • Projectrealisatie

  • Beheer & onderhoud

  • Monitoring

  Besparen op uw energiekosten?

  Heeft u de ambitie of het verlangen om te besparen op uw energiekosten? Wij helpen u graag met het verwezenlijken van deze droom. Onze specialisten staan voor u klaar om de mogelijkheden voor uw bedrijf in kaart te brengen.

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

  Vul gemakkelijk uw gegevens in. Eén van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

  • Meer dan 20 jaar ervaring 

  • Hoog rendement

  • Passie en klantgericht 

  Deze bedrijven gingen u voor:

  Subsidies zakelijke zonnepanelen

  Naast deze aftrekposten is er de SDE+ subsidie. SDE staat voor Stimulering Duurzame Energieproductie. Duurzame energie wordt opgewekt uit onuitputtelijke bronnen en wordt daarom ook wel hernieuwbare energie genoemd. SDE+ is een subsidie exploitatie, dat wil zeggen dat producenten subsidie ontvangen voor de duurzame energie die zij opwekken. Deze subsidie wordt gegeven per opgewekte kWh. De SDE+ wordt binnen de zonnepanelen branche toegepast bij projecten met meer dan 15 kWp (60 panelen <), en kan niet gecombineerd worden met de bovenstaande aftrekmogelijkheden. Hoe hoog de subsidie is, is afhankelijk van de grootte van het project. Elk half jaar kan er SDE+ subsidie worden aangevraagd, waarna deze in het najaar van 2020 overgaat in de SDE++ subsidie. Het bedrag waarop u inschrijft, bepaalt u zelf. Zo kunt u in het voorjaar van 2020 inschrijven op een subsidie van €0,087 per kWh, waar nog een correctiefactor vanaf gaat. Deze correctiefactor zou gelijk moeten zijn aan het stroomtarief wat u ontvangt of uit bespaart bij de energieleverancier.

  Voorbeeld:

  U heeft in een jaar 100.000 kWh opgewekt, welke u allemaal heeft teruggeleverd het net in. Over deze 100.000 kWh zou u dus €8.700,00 ontvangen aan subsidie zonder het correctiebedrag. Het correctiebedrag heeft een hoogte van €0,05 per Wp, waardoor u dus nog maar €3.700,00 ontvangt aan subsidie. Echter ontvangt u vanuit de energieleverancier €0,05 per kWh, dus komt u alsnog uit op een totale opbrengst van €8.700,00 over uw stroom.
  Het correctiebedrag wordt jaarlijks vastgesteld, en is voor iedereen hetzelfde die de subsidie ontvangt. Wanneer u dus een energieleverancier heeft die meer vergoeding geeft voor de stroom dan het correctiebedrag, dan komt u per kWh hoger uit dan de aangevraagde subsidie.

  Over Sunconnect

  Sunconnect is specialist in Duurzame Energiesystemen waaronder zonnepanelen en zonneboilers. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij alle ins en outs van duurzame energiesystemen. Bij Sunconnect draait alles om kwaliteit en persoonlijkheid; van offerte aanvraag tot de nazorg. Door onze gezamenlijke passie voor duurzaamheid adviseren wij u graag over het juiste systeem voor uw situatie. Wilt u meer weten over onze producten of wilt u een offerte aanvragen?

  Over ons

  Sunconnect in een notendop

  • Meer dan 20 jaar ervaring 

  • Hoog rendement

  • Passie en klantgericht 

  Nino zet uw dak in het zonnetje!
  Nino zet uw dak in het zonnetje!

  Wij helpen u graag!

  Wilt u graag persoonlijk advies en bespreken wat de mogelijkheden zij voor uw bedrijfsdak? Of heeft u een vraag over onze producten? Neem contact op.

  Bel ons
  Mail ons