Project omschrijving

Volledige realisatie van 147 zonnepanelen

0
Zonnepanelen
0
Aantal KwH Per jaar
0
KG CO2 besparing per jaar

Over de samenwerking

Voor R.N.M. Swart C.V. is een installatie gerealiseerd van 147 zonnepanelen. Jaarlijks wekt deze installatie 52.390 kWh energie op. Omgerekend staat dit gelijk aan 30 huishoudens.  In totaal bespaart R.N.M. Swart C.V. jaarlijks 34.000 kg aan CO2.

Sunconnect is trots dit project te mogen realiseren.  Wij hebben de volgende diensten mogen mogen uitvoeren: Haalbaarheidsanalyse, projectrealisatie, monitoring en onderhoud.

Ook uw bedrijf verduurzamen?

contact

Bekijk het resultaat hier:

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen voor uw bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Eén van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan

Onze taken:

  • Haalbaarheidsanalyse

  • Projectrealisatie

  • Beheer & onderhoud

  • Monitoring

Subsidie

Voor R.N.M. Swart C.V. is met succes een EIA (energie-investeringsaftrek) aangevraagd. Daarnaast is een KIA (kleinschaligheidsaftrek) als extra afschrijfmogelijkheden aangevraagd. Beide subsidies zijn met succes afgerond.

contact

Over Sunconnect

Sunconnect is specialist in duurzame energiesystemen waaronder zonnepanelen en laadpalen. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij alles over zonnepanelen voor bedrijven. Bij Sunconnect draait alles om kwaliteit, passie en persoonlijkheid; van offerte aanvraag tot de behandeling van de nazorg. Door onze gezamenlijke passie in duurzame energie  adviseren wij u graag over het juiste systeem voor uw pand.  Wilt u meer weten over zonnepanelen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Over ons

Sunconnect in een notendop

  • Meer dan 20 jaar ervaring 

  • Hoog rendement

  • Passie en klantgericht 

Meer informatie over zonnepanelen voor uw bedrijf?