FAQ items aan het laden...
Zonnepanelen voor particulieren2021-12-01T12:02:21+00:00

Zonnepanelen voor particulieren in een notendop

BTW-teruggave

Hoog rendement

Maatwerk

Bent u van plan te investeren in de verduurzaming van uw woning? Bespaar op uw energiekosten door te investeren in zonnepanelen en draag bij aan een beter klimaat.

Bent u benieuwd wat zonnepanelen voor uw huis kunnen betekenen?

Bij Sunconnect kunt u rekenen op een esthetische installatie met een lage terugverdientijd! Nieuwsgierig? Vraag vandaag nog een offerte aan.

Vrijblijvend advies?

Vraag een offerte aan

Bespaar kosten met particuliere zonnepanelen

Als particulier zijn zonnepanelen een goede investering, u wekt uw eigen stroom op, en draagt daarnaast uw steentje bij aan een duurzame wereld! Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen, welke zijn opgemaakt uit laagjes silicium. De stroom die hierdoor wordt opgewekt is niet gelijk bruikbaar, hiervoor wordt een omvormer ingezet. Deze zorgt ervoor dat de gelijkstroom wordt omgezet in wisselstroom, welke u kunt gebruiken in uw huis! Bij Sunconnect kunt u rekenen op een esthetische installatie met een lage terugverdientijd

Contact

Onze taken:

 • Projectrealisatie

 • Begeleiding BTW-teruggave

 • Beheer & onderhoud

 • Monitoring

Wij helpen u graag!

Wilt u graag een advies op maat van één van onze specialisten?  Of heeft u een vraag over onze producten? Neem dan contact op.

Bel ons
Mail ons

Wanneer wordt er stroom opgewekt met zonnepanelen?

U wekt zowel in de zomer als in de winter stroom op, ook als de zon niet schijnt vangt u nog licht op met uw panelen. Bij Sunconnect zorgen wij ervoor dat u via uw smartphone, tablet of computer altijd kunt inzien hoeveel u heeft opgewekt gedurende de dag. Wij monitoren dagelijks met u mee in de portal, zodat wij u gelijk kunnen helpen bij eventuele problemen. Hoewel het misschien logisch klinkt dat zonnepanelen de meeste stroom opwekken op een hete zomerdag, is dit niet het geval. Wanneer het weer te warm is werken de zonnepanelen en de omvormer niet altijd goed, omdat de zonnepanelen ook ventilatie nodig hebben. Wij letten er bij de installatie dan ook altijd op dat er voldoende wind en ventilatie aanwezig is, zodat uw zonnepanelen het meeste rendement behalen!

zonnepanelen voor particulieren

Projectverloop

Benieuwd naar het verloop van onze particuliere projecten? Bij Sunconnect delen wij ons project op in 6 stappen. De tijdsduur van het project kan verschillen per opdrachtgever. Idealiter is uw installatie binnen 7/8 weken gerealiseerd.

Zonnepanelen voor particulieren

Een van onze projecten:

Zakelijke zonnepanelen
Zonnepanelen voor particulieren
Zonnepanelen voor particulieren

Vaak gestelde vragen

Wat is het terugverdientijd van zonnepanelen?2021-05-14T14:33:23+00:00

Bij het aanschaffen van zonnepanelen moet u aller eerst natuurlijk een investering doen. U betaald voor de panelen, omvormer en installatie. Op het moment als de zonnepanelen zijn geïnstalleerd gaat u gelijk maandelijks energie besparen. Gemiddeld is na 5-6 jaar uw investering terugverdiend. Daarna gaat u verdienen op zonnepanelen en winst bepalen!

Wat kosten zonnepanelen?2021-04-23T09:41:44+00:00

De prijs van zonnepanelen is afhankelijk van het aantal panelen dat op uw dak past. Pas bij het in kaart brengen van deze gegevens kunnen wij een prijscalculatie maken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of woning? Vraag een offerte aan.

Krijg ik mijn BTW terug als ik zonnepanelen aanschaf?2021-04-23T09:42:03+00:00

Ja. Bij aanschaf van zonnepanelen bij een installateur heeft u recht op terugave van uw BTW.

zonnepanelen voor particulieren

Elke zonnepaneleninstallatie is maatwerk

Elke zonnepaneleninstallatie is anders, elk dak is verschillend, elke situatie is anders, dus de zogenaamde ‘standaard’ pakketten leveren wij niet. Wij komen voorafgaand aan de offerte altijd eerst vrijblijvend bij u langs, om de situatie in te schatten en de juiste installatie te bepalen. Elke installatie is maatwerk bij ons. Sunconnect informeert u graag over de juiste installatie voor uw situatie. Bent u benieuwd naar de verschillende onderdelen van een zonnepaneleninstallatie en de keuzes die er zijn? Neem dan contact op.

Contact

De zorgeloze service van Sunconnect

Sunconnect is al meer dan 20 jaar specialist in Duurzame Energiesystemen waaronder zonnepanelen en zonneboilers. Bij Sunconnect draait alles om kwaliteit en persoonlijkheid; van offerte aanvraag tot de nazorg, wij zorgen altijd voor een glimlach op uw gezicht. Door onze gezamenlijke passie voor duurzaamheid adviseren wij u graag over het juiste systeem voor uw situatie. Wilt u meer weten over ons?

Over ons

Sunconnect in een notendop

 • Meer dan 20 jaar ervaring 

 • Hoog rendement

 • Passie en klantgericht 

 • Gratis offerte

Besparen op uw energiekosten?

Bij Sunconnect baseren wij onze offerte niet op gegevens die wij alleen online van u ontvangen of kunnen bekijken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. Ook als wij vinden dat een zonnepanelen installatie voor u niet rendabel is, om wat voor reden dan ook, maken wij u dit kenbaar.

Voor onder andere zonnepanelen in Alkmaar bent u bij Sunconnect aan het juiste adres! Wij hanteren geen standaard prijzen omdat dit volledig afhankelijk is van uw woonsituatie (schaduw, dakvlak zuid/oost/west/noord georiënteerd etc.). Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan uw gegevens in bij offerteaanvraag, dan komen wij graag bij u langs om de situatie te beoordelen en een vrijblijvende offerte uit te brengen!

  Partners van Sunconnect

  Wij werken samen met meerdere partijen, hieronder ziet u onze belangrijkste partners

  Ga naar de bovenkant