Hoe werkt een zonneboiler?

Een zonneboiler werkt door middel van zonlicht. Via een zonnecollector (soort zonnepaneel) wordt er warmte binnengehaald vanuit de zon, welke vervolgens wordt gebruikt om het water in de zonneboiler op te warmen. Dit warme water wordt vervolgens getransporteerd naar de CV ketel, welke het water gebruikt voor de dagelijkse warmwater voorzieningen. Als het water niet warm genoeg is, kan de CV ketel het water eventueel nog verder door verwarmen. Het grote voordeel van een zonneboiler is dat er minder gas nodig is om water op te warmen, waardoor de gasrekening omlaag gaat en uw huis energie neutraler wordt.

Bij Sunconnect maken wij gebruik van de zonneboiler systemen van HR solar. Deze staan bekend om hun hoge opbrengst.  Door een hoog rendement, een korte installatietijd en aantrekkelijke prijzen is een zonneboiler van HR solar één van de beste duurzame investeringen die u kunt doen! HR solar biedt een breed zonneboiler assortiment aan. Om de selectie, levering en installatie eenvoudig te houden heeft HRsolar complete sets samengesteld. Naast deze complete sets zijn uiteraard ook losse componenten verkrijgbaar.

Wilt u meer weten over de prijzen, en of een zonneboiler voor u wat kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Sunconnect in een notendop

 • Meer dan 25 jaar ervaring

 • Hoog rendement

 • Snelle projectrealisatie

Besparen op uw energiekosten?

Heeft u de ambitie of het verlangen om te besparen op uw energiekosten door middel van een zonneboiler? Wij helpen u graag met de realisatie van een zonneboiler. Onze specialisten staan 5 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een zonneboiler voor uw bedrijf?

Eén van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 • Meer dan 20 jaar ervaring 

 • Hoog rendement

 • Passie en klantgericht 

  Biedt als werkgever een hybride warmtepomp aan uw werknemers

  5000,- euro uitgeven voor een warmtepomp is niet voor iedereen weggelegd. Daar is iets op bedacht! Werkgevers kunnen een belastingvoordeel van maximaal 50 procent een hybride warmtepomp aanschaffen voor hun werknemers. Wilt u weten hoe Sunconnect voor u regelt dat uw medewerkers van dit voordeel gebruik kunnen maken? En dan zonder dat het u meer tijd kost dan 1 keer uw medewerkers informeren over wat u voor hen gaat doen.

  Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie?

  Kom in contact met onze specialist.

  Contact
  Lees het artikel