Een warmtepomp voor uw bedrijf

Subsidie

Gasloos

Geld besparing

Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor de CV-ketel, en is compleet gasloos. Met een warmtepomp zorgt u voor een lage energierekening en bent u ook nog eens maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen. 

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp werkt als een omgekeerde koelkast. Bij een koelkast wordt er hitte onttrokken aan het interieur, en wordt deze vervolgens af gegeven aan de buitenlucht. Bij een warmtepomp gebeurt dit precies andersom; deze haalt onder druk de warmte vanuit een externe bron (lucht, grond of water) en geeft deze af aan het huis. Dit kan omdat de warmtepomp uit twee gedeeltes bestaat, een binnen- en buitendeel.

In het buitendeel zit een ‘koudevloeistof’, dit is een vloeistof die verdampt bij een lage temperatuur en druk (hierdoor werkt een warmtepomp zelfs in de winter). Het verdampte vloeistof wordt gas, wat door middel van een compressor vervolgens weer onder druk wordt gezet. Deze druk zorgt ervoor dat het warme gas condenseert, waarna de warmte wordt afgegeven aan het binnendeel. Soms zit een warmtepomp met de CV ketel zodat deze eventueel nog kan assisteren bij het verwarmen.

Vrijblijvend advies?

Vraag een offerte aan

Biedt als werkgever een hybride warmtepomp aan uw werknemers

5000,- euro uitgeven voor een warmtepomp is niet voor iedereen weggelegd. Daar is iets op bedacht! Werkgevers kunnen een belastingvoordeel van maximaal 50 procent een hybride warmtepomp aanschaffen voor hun werknemers. Wilt u weten hoe Sunconnect voor u regelt dat uw medewerkers van dit voordeel gebruik kunnen maken? En dan zonder dat het u meer tijd kost dan 1 keer uw medewerkers informeren over wat u voor hen gaat doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie?

Kom in contact met onze specialist.

Contact
Lees het artikel

Wilt u ook een warmtepomp voor uw bedrijf?

Bent u benieuwd of een warmtepomp wat voor u bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer over de voordelen van een warmtepomp!

Bel ons
Mail ons

Over Sunconnect

Sunconnect is specialist in Duurzame Energiesystemen waaronder zonnepanelen en zonneboilers. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij alle ins en outs van duurzame energiesystemen. Bij Sunconnect draait alles om kwaliteit en persoonlijkheid; van offerte aanvraag tot de nazorg. Door onze gezamenlijke passie voor duurzaamheid adviseren wij u graag over het juiste systeem voor uw situatie. Wilt u meer weten over onze producten of wilt u een offerte aanvragen?

Over ons

Sunconnect in een notendop

  • Meer dan 20 jaar ervaring 

  • Hoog rendement

  • Passie en klantgericht