Project omschrijving

Volledige realisatie van 2551 zonnepanelen

0
Zonnepanelen
0
Aantal MWh Per jaar
0
Ton CO2 besparing per jaar

Over de samenwerking

Hermans Group waaronder Hermanex Europe B.V., Personeelsvoordeelwinkel B.V., Hermans Instore Marketing B.V. en HIS Fashion B.V. heeft de stap naar verduurzaming gemaakt. Wij hebben 2551 zonnepanelen en 9 omvormers mogen plaatsen verspreid over 2 daken. Dit samen wekt een vermogen op van 900,52MWh en bespaart op jaarbasis 454,76 ton aan CO2.

Voor deze installatie heeft Sunconnect de JinkoSolar JKM-390N-6RL3 Tiger / 390Wp zonnepaneel geïnstalleerd.  Als omvormer is gekozen voor de Solar Edge 82,5KW.  De Hermans Group heeft gebruik kunnen maken van de SDE++ subsidie regeling. Met deze regeling worden ondernemers gestimuleerd om te investeren in de verduurzaming van hun onderneming.

Benieuwd naar ons aanbod van zonnepanelen en omvormers?

Soorten zonnepanelen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze zonnepanelen en/of omvormers? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Contact

Onze taken:

  • Monitoring

  • Beheer & onderhoud

  • Montage + oplevering

Over Sunconnect

Sunconnect is de specialist in duurzame energiesystemen. Dagelijks zetten zij zowel particulieren als zakelijke daken in het zonnetje. Dit doen wij met veel passie en plezier. Wil je meer weten over de producten van Sunconnect of over dit project? Neem dan contact op door middel van de onderstaande contact formulier.

Sunconnect in een notendop

  • Meer dan 20 jaar ervaring 

  • Hoog rendement

  • Passie en klantgericht 

Contact