Project omschrijving

Volledige realisatie van 912 zonnepanelen

0
Zonnepanelen
0
Aantal KwH Per jaar
0
KG CO2 besparing per jaar

Over de samenwerking

Sunconnect heeft naast Knook Akkerbouw & Loonwerk ook voor Knook Energie en Opslag een mooi zonnepanelenproject mogen realiseren. Voor Knook Energie en Opslag is op het dak van het bedrijfspand een installatie gerealiseerd van 912 zonnepanelen. Jaarlijks levert deze installatie 287.000 kWh energie op. Omgerekend staat dit gelijk aan het verbruik van 96 huishoudens. Met deze duurzaamheidsinvestering bespaart Knook Energie en Opslag jaarlijks 187 ton aan C02.

Sunconnect heeft het volledige project mogen realiseren. Van haalbaarheidsanalyse, SDE+ aanvraag, projectrealisatie tot monitoring en onderhoud.

Ook de stap maken naar duurzame energie?

contact

Bekijk het resultaat hier:

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen voor bedrijf of woning? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Onze taken:

  • Haalbaarheidsanalyse

  • SDE aanvraag

  • Projectrealisatie

  • Beheer & onderhoud

  • Monitoring

Knook Energie en Opslag

SDE Project

Knook Energie en Opslag heeft met succes een SDE+ subsidie aangevraagd. De SDE subsidie betekend voor Knook Akkerbouw & Loonwerk korting op de aankoop van zonnepanelen en vergoeding van terug geleverde energie op het net.

Uw bedrijf kan ook in aanmerking kan komen voor SDE+ subsidie.

Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Over Sunconnect

Sunconnect is specialist in Duurzame Energiesystemen waaronder zonnepanelen en zonneboilers. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij alle ins en outs van duurzame energiesystemen. Bij Sunconnect draait alles om kwaliteit en persoonlijkheid; van offerte aanvraag tot de nazorg. Door onze gezamenlijke passie voor duurzaamheid adviseren wij u graag over het juiste systeem voor uw situatie. Wilt u meer weten over onze producten of wilt u een offerte aanvragen?

Over ons

Sunconnect in een notendop

  • Meer dan 20 jaar ervaring 

  • Hoog rendement

  • Passie en klantgericht 

Meer informatie over onze producten?