Zonnepanelen Zeeland? Wij zijn uw zonnepanelen specialist.

Subsidie

Hoog rendement

Advies op maat

Het investeren in zonnepanelen is een goede investering voor uw bedrijf of woning. Voor bedrijven omdat subsidie beschikbaar is en voor particulieren omdat BTW-terugave mogelijk is. Daarnaast draagt u een steentje bij aan een beter milieu. 

De voordelen van Zonnepanelen

Door zonnepanelen aan te schaffen zorgt u voor een lage energierekening op lange termijn. Daarnaast draagt u met de installatie van zonnepanelen bij aan een schoner milieu. Door middel van zonnepanelen put u energie uit een onuitputbare natuurlijke bron. Hierdoor bent u minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en stimuleert u de Nederlandse economie.

Zonnepanelen hebben natuurlijk ook een financieel voordeel. Idealiter heeft u het investeringsbedrag binnen 10 jaar terugverdient. Dit betekent dat u kunt genieten van ruim 15 jaar gratis stroom.

Alle voordelen van zonnepanelen op een rijtje:

 • Lage energierekening
 • Bijdrage aan een schoner milieu
 • Maak gebruik van een onuitputbare natuurlijke bron
 • Weinig onderhoud
 • Uw bedrijf of huis wordt meer waard
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vrijblijvend advies?

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Zonnepanelen voor particulieren

Sunconnect in een notendop

Sunconnect is specialist in Duurzame Energiesystemen waaronder zonnepanelen en elektronische laatpalen. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij alle ins en outs van duurzame energiesystemen. Bij Sunconnect draait alles om kwaliteit en persoonlijkheid; van offerte aanvraag tot de nazorg. Door onze gezamenlijke passie voor duurzaamheid adviseren wij u graag over het juiste systeem voor uw situatie. Wilt u meer weten over ons?

Over ons

Full service

Bij Sunconnect hanteren wij een full service benadering. Dit wil zeggen dat wij de projectontwikkeling, SDE-aanvraag, realisatie en beheer/monitoring geheel uit handen kunnen nemen voor u. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar het gehele project. Wij nemen alles uit handen voor u. Heeft u behoefte aan zonnepanelen in Zeeland maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem contact op met één van onze specialisten.

Contact

Onze taken:

 • Haalbaarheidsanalyse

 • SDE aanvraag

 • Projectrealisatie

 • Beheer & onderhoud

 • Monitoring

Deze bedrijven gingen u voor:

Nino zet uw dak in het zonnetje!
Nino zet uw dak in het zonnetje!

Op zoek naar zonnepanelen in de regio Zeeland?

Door onze ervaring weten onze specialisten goed te handelen bij elk soort dak. Van schuine daken tot platte daken, geen enkel dak is ons te gek. Laat u adviseren. Vul het contactformulier in en één van onze specialisten neemt binnen 48 uur contact met u op.

Bel ons
Mail ons

Hoog rendement

Het rendement zegt iets over de omzetting van zonne-energie naar elektriciteit. Het rendement van uw zonnepanelen wordt bepaald door het aantal panelen dat op uw dak ligt. Zo zijn 6 belangrijke factoren die het rendement van uw panelen kunnen beïnvloeden:

 • Aantal zonnepanelen

 • Vermogen van de panelen

 • De regio in Nederland

 • De hoek en plek waar de zonnepanelen worden geplaatst

 • Weersomstandigheden (zonnig weer levert altijd een hoger rendement op)

 • Het schoonhouden van de panelen

Zonnepanelen Zeeland

Zeeland is de provincie met de meeste zonuren van heel Nederland. U kunt zich dan voorstellen dat het rendement op zonnepanelen in deze provincie het hoogst ligt. Een hoog rendement betekend meer energie opwekken en dus een lagere energierekening. Ook zonnepanelen in Zeeland? Investeer in de toekomst, investeer in zonnepanelen.

Contact

Subsidie op zonnepanelen

Bij het investeren in zonnepanelen komt u in aanmerking voor SDE-subsidie. SDE is de afkorting van stimulering duurzame energietransitie. De SDE-subsidie is in het leven geroepen door de overheid voor bedrijven om te investeren in duurzame energiesystemen (bijv. zonnepanelen).

H3 SDE++ aanvragen in 2021?

De aanvraag voor de SDE++ loopt van 21 september t/m 14 oktober 2021. Benieuwd of uw onderneming in aanmerking komt voor de SDE++ subsidie en wilt u meer informatie over SDE subsidie?

SDE subsidie 2021
Zakelijke zonnepanelen

Projectverloop

Benieuwd naar het verloop van onze zakelijke projecten? Bij Sunconnect delen wij ons project op in 6 stappen. De tijdsduur van het project kan verschillen per opdrachtgever. Idealiter is uw installatie binnen 7/8 weken gerealiseerd.

Zakelijke zonnepanelen

Meer informatie over onze zonnepanelen?

Zonnepanelen voor bedrijven
Zonnepanelen voor particulieren