Zonnepanelen voor uw woning!

Bij Sunconnect kunt u rekenen op een esthetische installatie met een lage terugverdientijd

Vraagt u zich af wat zonnepanelen voor uw woning kunnen betekenen?

Als particulier zijn zonnepanelen een goede investering, u wekt uw eigen stroom op, en draagt daarnaast uw steentje bij aan een duurzame wereld! Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen, welke zijn opgemaakt uit laagjes silicium. De stroom die hierdoor wordt opgewekt is niet gelijk bruikbaar, hiervoor wordt een omvormer ingezet. Deze zorgt ervoor dat de gelijkstroom wordt omgezet in wisselstroom, welke u kunt gebruiken in uw huis!

Wanneer wordt er stroom opgewekt met zonnepanelen?

U wekt zowel in de zomer als in de winter stroom op, ook als de zon niet schijnt vangt u nog licht op met uw panelen. Bij Sunconnect zorgen wij ervoor dat u via uw smartphone, tablet of computer altijd kunt inzien hoeveel u heeft opgewekt gedurende de dag. Wij monitoren dagelijks met u mee in de portal, zodat wij u gelijk kunnen helpen bij eventuele problemen. Hoewel het misschien logisch klinkt dat zonnepanelen de meeste stroom opwekken op een hete zomerdag, is dit niet het geval. Wanneer het weer te warm is werken de zonnepanelen en de omvormer niet altijd goed, omdat de zonnepanelen ook ventilatie nodig hebben. Wij letten er bij de installatie dan ook altijd op dat er voldoende wind en ventilatie aanwezig is, zodat uw zonnepanelen het meeste rendement behalen!

Elke zonnepaneleninstallatie is maatwerk

Elke zonnepaneleninstallatie is anders, elk dak is verschillend, elke situatie is anders, dus de zogenaamde ‘standaard’ pakketten leveren wij niet. Wij komen voorafgaand aan de offerte altijd eerst vrijblijvend bij u langs, om de situatie in te schatten en de juiste installatie te bepalen. Elke installatie is maatwerk bij ons. Sunconnect informeert u graag over de juiste installatie voor uw situatie. Bent u benieuwd naar de verschillende onderdelen van een zonnepaneleninstallatie en de keuzes die er zijn? Klik dan hier.

De zorgeloze service van Sunconnect

Bij Sunconnect baseren wij onze offerte niet op gegevens die wij alleen online van u ontvangen of kunnen bekijken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. Ook als wij vinden dat een zonnepanelen installatie voor u niet rendabel is, om wat voor reden dan ook, maken wij u dit kenbaar.

Voor onder andere zonnepanelen in Alkmaar bent u bij Sunconnect aan het juiste adres!
Wij hanteren geen standaard prijzen en geven geen uitspraken over de opbrengst per paneel, omdat dit volledig afhankelijk is van uw woonsituatie (schaduw, dakvlak zuid/oost/west/noord georiënteerd etc.). Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan uw gegevens in bij offerteaanvraag, dan komen wij graag bij u langs om de situatie te beoordelen en een vrijblijvende offerte uit te brengen!

Enkele bekende zonnepanelen merken waar wij mee samen werken zijn:

Bent u benieuwd naar alle onderdelen van de zonnepaneleninstallatie en de keuzes die er zijn? Neem dan contact met ons op, dan leggen wij dit graag uit aan u!

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!